Wiedząc, że jednym z sekretów udanej imprezy jest idealnie dobrane menu, nasi kucharze pomogą Państwu wybrać dania najbardziej odpowiadające jej charakterowi oraz zadbają o wysoką jakość przygotowanych potraw. Jesteśmy przygotowani na obsługę nawet ok. 1500 gości. Organizujemy bankiety i pikniki firmowe, spotkania biznesowe, konferencje, szkolenia, wesela, urodziny, rocznice, komunie, chrzciny, bankiety oraz duże imprezy plenerowe.

Nasza kuchnia wyróżnia się oryginalnym regionalnym smakiem i kuszącymi aromatami, którym nie sposób się oprzeć. Składniki potraw dobieramy zgodnie z porami roku, tak aby zawsze były smaczne i świeże. Szczególnie polecamy Państwu chleb wypiekany w naszym piecu chlebowym według regionalnej receptury a dla spragnionych oferujemy piwo warzone w naszym browarze wg. starych klasztornych receptur .
 
W celu zapoznania się z dokładną ofertą cateringową, prosimy o kontakt z naszym koordynatorem ds. gastronomii:  Elżbietą Jakusz - e-mail: elzbieta.jakusz (at) cepr.pl, tel. 607 610 317

Centrum Edukacji i Promocji Regionu w Szymbarku | cepr.pl

Projekt i realizacja: StudioArt.biz & Studio Goldinus

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem